MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. uur
organisatie
CME-Online / E-WISE Nederland
kosten
basistarief
€ 395,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek, GGZ/Psychiatrie, Overig
categorie(ën):
Farmacologie, Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
punten
abonnement
e
learning
Herhalingstoets Medicatiebeoordeling (apotheekhoudend)

Voor het beoordelen van medicatie is het essentieel om up-to-date te zijn. Met deze herhalingscursus wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van een aantal belangrijke NHG-Standaarden. Er wordt ook besproken hoe u daarmee in de praktijk om kunt gaan.

Na afloop van deze cursus:

  • kunt u de relevantie van interacties met betrekking tot QT-intervalverlenging beoordelen.
  • bent u op de hoogte van de laatste inzichten rond dysfagie en duizeligheid.
  • kunt u de voor- en nadelen van het gebruik van (gelijktijdig) gebruik van anticoagulantia en trombocytaggregatieremmers beschrijven.
  • kunt u de nieuwste richtlijnen op het gebied van dysfagie, duizeligheid, valpreventie en antitrombotisch beleid toepassen in casuïstiek.

CME-Online biedt de opleiding Medicatiebeoordeling aan in samenwerking met het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM). Een jaar na het afronden van de opleiding Medicatiebeoordeling kunt u de herhalingscursus doen. Deze bestaat uit een herhalingsdag bij IVM en deze herhalingstoets van CME-Online.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!