MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 3 uur
organisatie
AMP Onderzoek & Advies in de Zorg
kosten
basistarief
€ 325,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Cardiologie
onderwerp(en):
CVRM
ICPC:
K
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
abonnement
e
learning
AMP 16/06 - KNMP-conceptrichtlijn CVRM
Accreditatie Periode: 1-11-2017 t/m 1-11-2019
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Cardiologie'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

E-learning 2016 cursus 6 is gerelateerd aan het onderwerp van het reeds uitgevoerde OKA onderzoek bij de apotheek, te weten 'KNMP-conceptrichtlijn CVRM'. Bij dit onderzoek werd de apotheek bezocht door één van de eigen patiënten, die zijn of haar herhaalmedicatie kwam ophalen.

De E-learning cursussen van AMP hebben tot doel om aan de hand van de casus uit het Onderzoekprogramma Kwaliteit Apotheken (OKA) de kennis die apotheekmedewerkers tijdens hun beroepsopleiding hebben opgedaan, op te frissen en aan te vullen.

In deze cursus wordt dieper ingegaan op de achtergronden van de in de casus gespeelde situatie en de bijbehorende behandelmogelijkheden/-adviezen. Het praktijkgerichte karakter van de cursussen komt mede tot stand door de aangeleverde input van de leden van het deskundigenpanel van AMP, bestaande uit de Manager KNMP Geneesmiddel Informatie Centrum, een oud hoofddocent van de Universiteit Utrecht en praktiserend apothekers. Hierdoor komen ook de dilemma’s aanbod op het scheidsvlak tussen theorie en praktijk.

Na afloop van deze cursus:

  • kent de deelnemer het bestaan van de conceptrichtlijn CVRM van de KNMP.
  • is de deelnemer in grote lijnen bekend met de inhoud daarvan.
  • kan de deelnemer op basis daarvan onder leiding van de apotheker farmaceutische zorg verlenen die een bijdrage levert aan het behalen van algemene doelstellingen van de zorg rondom CVRM.

Competenties:

  • Beoordelingsvermogen
  • Cliëntgerichtheid
  • Kwaliteitsgerichtheid
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!