MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 3 uur
organisatie
Pharmatech Training B.V.
kosten
basistarief
€ 219,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Algemeen & overig, Effectiviteit en efficiency
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
3
punten
abonnement
e
learning
VTGM van steriele geneesmiddelen-aseptisch werken
Accreditatie Periode: 29-1-2018 t/m 28-1-2020
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Algemeen & overig' of 'Effectiviteit en efficiency'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Sommige geneesmiddelen zijn nog niet klaar om aan de patiënt gegeven te worden. Er moeten eerst nog handelingen aan gedaan worden. VTGM staat voor: Voor Toediening Gereed Maken. De handelingen die aan steriele geneesmiddelen moeten worden gedaan om ze voor toediening gereed te maken, worden aseptische handelingen genoemd.

Doelstelling

  • Het geven van inzicht in de theoretische aspecten die belangrijk zijn bij het voor toediening gereed maken van steriele geneesmiddelen, de voorwaarden waaronder aseptische handelingen moeten worden uitgevoerd en hoe de handelingen het beste kunt uitgevoerd kunnen worden.
  • Het geven van kennis over de specifieke aandachtspunten bij het verrichten van aseptische handelingen met cytostatica.

De cursus bevat acht praktijkopdrachten met als doel het geven van inzicht in de vertaling van de theorie naar de dagelijkse praktijk. Antwoord op de vragen ‘wat zijn de risico’s en waarom doen we het zoals we het doen?’.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!