MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 2 uur
organisatie
AMP Onderzoek & Advies in de Zorg
kosten
basistarief
€ 325,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Orthopedie, Gynaecologie
ICPC:
L
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
2
punten
abonnement
e
learning
AMP 17/05 - Botontkalking en Vitamine D
Accreditatie Periode: 1-5-2018 t/m 30-4-2020
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Orthopedie' of 'Gynaecologie'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Deze e-learning is gerelateerd aan het onderwerp van het reeds uitgevoerde OKA-onderzoek bij de apotheek, te weten 'Botontkalking en Vitamine D'. Bij dit onderzoek vroeg een vrouw, ouder dan 50 jaar, om advies over vitamine D.

Na afloop van deze cursus kan de deelnemer:

  • door het volgens de WHAM-methodiek stellen van de juiste vragen nagaan of de klant behoort tot een van de risicogroepen bij wie het vitamine D advies van toepassing is.
  • op basis van de verkregen informatie passende voorlichting geven over voedingsnormen en niet-medicamenteuze adviezen geven die van belang zijn voor het behoud van sterke botten.
  • rekening houdend met een eventueel gebruik van medicijnen of voedingssupplementen waar al vitamine D in zit, een bij de situatie van de cliënt passend vitaminepreparaat afleveren en daar relevante gebruiksadviezen bij geven.
  • de grenzen van zelfzorg aangeven door de klant te informeren in welke situatie hij of zij de huisarts moet raadplegen.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!