MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 1 uur
organisatie
MEDonline International b.v.
kosten
basistarief
Gratis
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
Ouderengeneeskunde, Oncologie, Urologie
ICPC:
A, Y
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
1
punten
abonnement
e
learning
Prostaatcarcinoom bij ouderen
Accreditatie Periode: 30-11-2018 t/m 29-11-2020
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Ouderengeneeskunde', 'Oncologie' of 'Urologie'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Deze e-learning is bedoeld om u binnen uur tijd bekend te maken met prostaatkanker bij de oudere patiënt.

Leerdoelen

  • Kennis over de verschillen tussen oudere en jongere prostaatcarcinoom patiënten met betrekking tot tumorkarakteristieken, en behandeling.
  • Het kunnen beschrijven welke specifieke problematiek speelt bij de behandeling van de oudere patiënt met gelokaliseerd prostaatcarcinoom.
  • Het kunnen beschrijven welke specifieke problematiek speelt bij de behandeling van de oudere patiënt met primair gemetastaseerd prostaatcarcinoom.
  • Het kunnen beschrijven welke specifieke problematiek speelt bij de behandeling van de oudere patiënt met castratie-resistent gemetastaseerd prostaatcarcinoom.
  • Kennis over beschikbare behandeladviezen en richtlijnen gericht op de behandeling van de oudere patiënt met prostaatcarcinoom.
  • Kennis over beschikbare behandeladviezen en richtlijnen gericht op de behandeling van de oudere prostaatcarcinoom patiënt na progressie op androgeen deprivatie therapie (ADT).
  • Het kunnen beschrijven van een stappenplan van de verschillende geriatrische assessments inclusief de inhoud ervan alsmede zicht hebben op de belasting die dat met zich meebrengt in de dagelijkse praktijk.
  • Het kunnen toepassen van de aanbevelingen van de SIOG richtlijn m.b.t.de oudere patiënt met prostaatcarcinoom in de dagelijkse praktijk.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!