MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 2 uur
organisatie
AMP Onderzoek & Advies in de Zorg
kosten
basistarief
€ 325,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
KNO-heelkunde
onderwerp(en):
Allergie
ICPC:
H
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
2
punten
abonnement
e
learning
AMP 18/02 - Hooikoorts
Accreditatie Periode: 10-7-2019 t/m 9-7-2021
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'KNO-heelkunde'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Deze e-learning is gerelateerd aan het onderwerp van het reeds uitgevoerde OKA-onderzoek bij de apotheek, met als onderwerp 'Hooikoorts'. Bij dit onderzoek kwam de mystery shopper, in de rol van ouder van een puberdochter van 15 jaar, aan de balie en vraagt om iets tegen een loopneus. Bij doorvragen door medewerker geeft de ouder aan dat dochter al een tijdje last heeft van een loopneus en regelmatig moet niezen. Ze heeft ook een 'vol' hoofd en af en toe last van oorpijn.

Na afloop van de E-learning cursus kan de deelnemer:

  • Door het volgens de WHAM-methodiek stellen van de juiste vragen samen met de cliënt een (zelf)diagnose stellen en/of de (zelf)diagnose van de cliënt bevestigen en vaststellen of hij tot een bepaalde risicogroep behoort
  • Op basis van de verkregen informatie bij de situatie van de cliënt passende voorlichting en niet-medicamenteuze adviezen geven over hooikoorts
  • Rekening houdend met eventuele andere aandoeningen of het gebruik van medicijnen, een bij de situatie van de cliënt passend advies geven en/of een zelfzorgmiddel afleveren en daar relevante gebruiksadviezen bij geven.
  • De grenzen van zelfzorg aangeven.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!