MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
TAPAS Group - Van de Wetering CRC
kosten
basistarief
€ 275
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Algemeen & overig, Onderzoek & statistiek, Wet- en regelgeving
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
8
punten
locatie
Amphia Ziekenhuis Breda
Molengracht 21
4818 CK Breda
☎ +3176 5955 000
overig
30
Nov
2016
Good Research Practice - GCP-WMO
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Algemeen & overig', 'Onderzoek & statistiek' of 'Wet- en regelgeving'
Van aanbieder:
TAPAS Group - Van de Wetering CRC
In de omgeving:
Breda

Good Research Practice, ook wel GRP genoemd, is Good Clinical Practice (GCP), wet- en regelgeving en specifieke zaken op het gebied van mensgebonden klinisch onderzoek. Gedegen kennis van de verschillende aspecten van GRP behoren heden ten dage tot de bagage, waarmee de wereld van het patiëntgebonden onderzoek betreden wordt. Goed opgeleide onderzoekers leveren betere kwaliteit waarmee Nederland aantrekkelijker wordt als land voor het uitvoeren van klinisch onderzoek.
Het doel van de nascholing is het verwerven van kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn voor het toepassen van Good Clinical Pratice (GCP) in de praktijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van e-learning (3 modules die ongeveer 2 uur trainingstijd in beslag nemen) en een trainingsdag van 6 uur op locatie. De training wordt afgesloten met een digitaal GCP examen op locatie (2 uur) door examenbureau Mediavision.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!