MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
School of Health Professions Education
kosten
basistarief
Onbekend
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Onderzoek & statistiek, Opleiden en presenteren
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
NH Hotel Maastricht
Forum 110
6229 GV Maastricht
☎ +3143 3838 281
overig
08
Jun
2017
MUMC Academy & SHE Symposium - Onderzoek naar onderwijs in de klinische praktijk
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Onderzoek & statistiek' of 'Opleiden en presenteren'
Van aanbieder:
School of Health Professions Education
In de omgeving:
Maastricht

Het doel van dit symposium is het uitwisselen van kennis en ideeën over onderzoek naar onderwijs in de klinische praktijk.

Veel artsen houden zich bezig met onderwijs, bijvoorbeeld als begeleider of als opleider. Ze zouden daar misschien wel onderzoek naar willen doen, maar weten niet welke vormen er mogelijk zijn, welk onderzoek al gedaan, of hoe je onderzoek naar onderwijs opzet. Tegelijkertijd zijn onderwijs-onderzoekers zich niet altijd bewust van onderwijs-problemen die spelen in de klinische praktijk. Tijdens dit symposium ontmoeten artsen, AOIS, studenten en onderwijs-onderzoekers elkaar. Ze krijgen informatie over de mogelijkheden voor onderzoek naar onderwijs in de klinische praktijk. Daarna bespreken ze in groepen ideeën voor onderzoek, waarbij onderwijs-onderzoekers en clinici kunnen leren van elkaars expertise.

Dit symposium is een samenwerking van de School of Health Professions Education (SHE), een graduate school die zich bezig houdt met onderzoek, onderwijs en innovatie op het gebied van medisch onderwijs, en de MUMC Academy, die onderwijs, opleidingen en trainingen organiseert voor het Maastricht University Medical Center.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!