MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Stichting ALSG
kosten
basistarief
€ 995
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Spoed Eisende Hulp, Rampen & crisismanagement
onderwerp(en):
AED/BLS/ALS/reanimatie
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
Ziekenhuis ZGT - Almelo
Zilvermeeuw 1
7609 PP Almelo
☎ +3154 6693 693
overig
01
Jul
2017
ATLS Refresher course
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Spoed Eisende Hulp' of 'Rampen & crisismanagement'
Van aanbieder:
Stichting ALSG
In de omgeving:
Almelo

Eéndaagse cursus, volgens provider format, specifiek voor hercertificeerder. Er zijn in dit programma meer mogelijkheden voor discussie en diepgang gerelateerd aan de eigen ervaring.

Postdoctorale refresher cursus voor alle artsen die belast zijn met de spoedeisende geneeskunde. De ATLS-cursus maakt onderdeel uit van het verplicht curriculum voor de opleiding chirurgie, anesthesiologie, orthopedie en SEH-arts en wordt aanbevolen voor alle overige specialismen die betrokken zijn bij de opvang en behandeling van traumaslachtoffers in het eerste gouden uur. Voor het verlengen van het 4 jaar geldige certificaat voor de Provider cursus dient men deze Refresher cursus te volgen.

Het cursusformat van de Refresher course ATLS is met ingang van 20 januari 2016 gewijzigd. Zo is het contactonderwijs teruggebracht van 2 dagen naar 1 dag. Voorafgaand doorloopt de cursist een e-learning module met een taakbelasting van 3 uur, die naast het boek dient te worden bestudeerd en afgesloten wordt met een digitale toets.

Bij het behalen van de cursusdoelen wordt een internationaal geldig certificaat verstrekt voor een periode van vier jaar.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!