MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Rijnstate Marketing & Communicatie
kosten
basistarief
€ 75
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Palliatieve zorg
ICPC:
-
sponsoring
Kyowa Kirin
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
Rijnstate Arnhem
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
☎ +3188 0058 888
overig
06
Dec
2017
Van pionieren naar professionaliteit in de palliatieve zorg
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Palliatieve zorg'
Van aanbieder:
Rijnstate Marketing & Communicatie
In de omgeving:
Arnhem

Palliatieve zorg is niet meer weg te denken uit de Nederlandse ziekenhuizen en van grote waarde voor zorgverleners, patiënten en hun naasten. De ontwikkeling van het vakgebied gaat razendsnel. Waar staan we over tien jaar in de palliatieve zorg? Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de patiënt, hun naasten en voor u als zorgprofessional? Tijdens dit symposium kijken we samen met toonaangevende grondleggers van de palliatieve zorg in Nederland naar de visie en veranderingen op het gebied van onder andere kwaliteit, transmurale zorg en spirituele en palliatieve zorg.

Rijnstate is in 2007 als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland gestart met palliatieve zorg. Het consultteam Ondersteunende & Palliatieve Zorg van Rijnstate stond aan de wieg van het ‘nursed-based team’ en heeft de afgelopen tien jaar een enorme groei meegemaakt. Het tienjarig jubileum van palliatieve zorg in Rijnstate vinden wij een mooie gelegenheid om met elkaar ervaringen en expertise te delen en samen vooruit te kijken.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!