MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
De Bode Nascholingen
kosten
basistarief
€ 345
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Communicatietechniek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Van der Valk Hotel Maastricht
Nijverheidsweg 35
6227 AL Maastricht
☎ +3143 3873 500
overig
23
Okt
2017
Iedereen wil aardige collega’s, ook jouw collega’s - Aanspreken volgens de Bode Methode
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Communicatietechniek'
Van aanbieder:
De Bode Nascholingen
In de omgeving:
Maastricht

Veel specialisten vinden het moeilijk om elkaar binnen de maatschap of vakgroep aan te spreken op het niet nakomen van afspraken of ander lastig gedrag. Veel specialisten vinden het moeilijk of 'not done' om hiertegen een vuist te maken, dat doe je toch niet? Je vindt het vervelend of je ergert je meerdere malen aan een collega omdat hij of zij ander gedrag vertoont dan dat jij normaal vindt. Er zit maar één ding op: aanspreken! Maar hoe doe je dat zonder de relatie te verstoren?

Dit nascholingsprogramma laat zien hoe je kunt afwijken van de nu vaak heersende norm. Niet door de andere kant op te kijken of het probleem met de mantel der liefde te bedekken, maar om het probleem met behulp van de Bode Methode ® bespreekbaar te maken. Dat betekent zo vaak als nodig, rechtstreeks het gesprek aan gaan, met wie dan ook. Het is de operationele invulling van het meer theoretische 360° feedback en het Individueel Functioneren Medische Specialisten (IFMS).

De Bode Methode® is een objectief hulpmiddel wat enig voorbereidingstijd vergt en gaat uit van een gelijkwaardige, professionele communicatie.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!