MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Landsteiner Instituut (HMC/GHZ)
kosten
basistarief
Gratis
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Haaglanden Medisch Centrum - Locatie Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA Den Haag
☎ +3170 3302 000
overig
08
Dec
2017
Wetenschapsmiddag
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Algemeen & overig'
Van aanbieder:
Landsteiner Instituut (HMC/GHZ)
In de omgeving:
Den Haag

De wetenschapsmiddag HMC vindt dit jaar plaats op 8 december 2017. Deze middag wordt georganiseerd door de Centrale Opleidings Commissie, de arts assistentenvereniging en het Landsteiner Instituut.

Tijdens de wetenschapsmiddag kunnen arts-assistenten in opleiding, specialisten, nurse-practitioners en andere geïnteresseerden elkaar informeren over eigen wetenschappelijk werk en elkaar daarmee stimuleren meer onderzoek te doen. Wij verwachten dat alle arts-assistenten in opleiding en hun opleiders zullen deelnemen aan de wetenschapsmiddag. Wij vragen daarom de opleiders hun arts-assistenten hierin te faciliteren.

Een jury zal alle inzendingen beoordelen en de beste abstracts selecteren voor een mondelinge presentaties. Auteurs van de beste abstracts worden uitgenodigd een presentatie te geven van maximaal 10 minuten en 5 minuten discussie. Kandidaten die niet worden geselecteerd voor het houden van een presentatie worden gevraagd een poster op te hangen en deze tijdens de wetenschapsmiddag te presenteren. De locatie is HMC Westeinde in de Aula, 2de etage.

Het doel van de Wetenschapsmiddag is het wetenschappelijk werk dat arts-assistenten in opleiding, maar ook specialisten, Physician Assistants, verpleegkundig specialisten en anderen, elkaar willen informeren over eigen onderzoek, en daarmee hopen elkaar te stimuleren meer onderzoek te plegen. Verwacht wordt dat alle arts-assistenten in opleiding en hun opleiders van GHZ en HMC zullen deelnemen aan deze middag.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!