"/>
MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Meerdaags
organisatie
Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
kosten
basistarief
€ 2413,95
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Management, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
12
punten
locatie
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
☎ +3134 6291 211
overig
11
Okt
2017
Masterclass Patiëntgerichte zorg
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
In de omgeving:
Breukelen

Iedereen heeft het erover. "Patiëntgerichte zorg." Sommige organisaties doen het al, sommigen zeggen dat ze het doen en de meeste organisaties denken dat ze het doen, de patiënt centraal stellen en patiëntgerichte zorg bieden. Maar wat het nou precies is, welke veranderingen in handelen én denken daarvoor nodig zijn en of het eigenlijk wel mogelijk is? Op die vraag blijven de meeste zorgorganisaties het antwoord schuldig…

De zorg kan op dit gebied veel leren van de hotelbranche. Door een unieke samenwerking tussen Zorgvisie, Nyenrode business Universiteit en Hotel Management School Maastricht bieden wij u de mogelijkheid om ‘de patiënt centraal stellen’ in praktijk te brengen. Hoe kunt u zich als zorgprofessional inleven in de wensen en behoeften van de klant, uw patiënt? Waarom is dit zo belangrijk? En hoe kunt u nóg servicegerichter worden en zorgen voor een zo prettig mogelijk verblijf voor uw patiënt in uw zorginstelling?

Leerdoelen:

  • U ontvangt nieuwe inzichten die u een andere kijk op zorg in het algemeen en soms ook specifiek op uw eigen organisatie geven.
  • U ontdekt waar de touchpoints in uw organisatie liggen en wat deze ‘momenten van de waarheid’ betekenen in de ogen van uw patiënt of cliënt.
  • U ontwikkelt een eigentijdse visie op patiëntgerichte zorg, specifiek toegepast op uw eigen organisatie, waarbij u direct inzicht heeft in wat deze visie voor de organisatie van de zorg betekent.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!