MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
Symbiose training
kosten
basistarief
€ 765
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Communicatietechniek, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
12
punten
locatie
Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein
☎ +3130 6044 844
overig
02
Nov
2017
Effectiever communiceren en samenwerken met Insights Discovery®
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Communicatietechniek' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
Symbiose training
In de omgeving:
Nieuwegein

Als zorgverlener krijgt u dag in dag uit te maken met veel verschillende personen. Niet alleen patiënten doen een beroep op u maar ook collega's en andere partijen in de zorg maken dat u veelvuldig in contact staat met een diversiteit aan personen. Al deze personen zijn uniek maar zoals ook Carl Gustav Jung al wist heeft ieder mens bepaalde diep gewortelde psychologische voorkeuren, die hem een bepaalde kijk op situaties geeft. Het gedrag dat voortkomt uit deze voorkeuren bepaalt de wijze van communiceren, het nemen van besluiten, en de manier van samenwerken. In deze nascholing gaan we aan de hand van Insights Discovery® (dat gebaseerd is op het werk van Jung en zijn persoonlijkheidstypologieën) aan de slag met deze verschillende voorkeuren en het daaruit voortvloeiende gedrag.

Resultaat van de training
- Meer begrijpen van onszelf, van collega’s en patiënten en hoe we de overeenkomsten en verschillen kunnen gebruiken om de communicatie en samenwerking te optimaliseren. Insights Discovery® zorgt bovendien voor een gezamenlijke taal om zaken op een neutrale (niet aanvallende) wijze bespreekbaar te maken.

Werkwijze:
- Allereerst wordt een persoonlijk profiel opgesteld, met behulp van een vragenlijst die in circa 20 minuten online wordt ingevuld.

Uw Insights Discovery profiel geeft u inzicht in uw persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren, zodat u die zo effectief mogelijk kan benutten.

In de verschillende modulen maken we iedere keer een verdiepingsslag met Insights Discovery®. Naast de inzichten en toepassing van uw persoonlijk profiel krijgt u handvatten om de opgedane kennis te gebruiken in uw dagelijkse praktijk.

Programma:

  • Module 1  -  Kennismaking met Insights Discovery® én u ontvangt een persoonlijk profiel.
  • Module 2  -  Het effect van verschillende stijlen op communicatie.
  • Module 3  -  Aan de slag met beïnvloedingsstijlen.
  • Module 4  -  Teameffectiviteit en samenwerking.

De nascholing is individueel maar ook met uw team, praktijk of maatschap te volgen. Data, locatie en tijden kunnen dan geheel op uw wensen worden aangepast.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!