MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Meerdaags
organisatie
Stichting ALSG
kosten
basistarief
€ 1595
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Spoed Eisende Hulp
onderwerp(en):
AED/BLS/ALS/reanimatie
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
16
punten
locatie
Universitair Ziekenhuis Gent
De Pintelaan 185
Gent
Belgiƫ
☎ +3293 322 111
overig
01
Feb
2018
ATLS Provider course
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Spoed Eisende Hulp'
Van aanbieder:
Stichting ALSG
In de omgeving:
Gent

Tweedaagse cursus waarin systematisch onderzoek, behandeling en coördinatie centraal staat. Een interactief format met 'hands-on scenario based' oefenen en uitwisselen van praktijkervaringen. De cursus wordt afgesloten met een theoretische en een praktische toets.

Postdoctorale cursus voor alle artsen die belast zijn met de spoedeisende geneeskunde. De cursus maakt onderdeel uit van het verplicht curriculum voor de opleiding chirurgie, anesthesiologie, orthopaedie en SEH-arts en wordt aanbevolen voor alle overige specialismen die betrokken zijn bij de opvang en behandeling van traumaslachtoffers in het eerste gouden uur.

Het cursusformat van de ATLS is gewijzigd. Zo is het contactonderwijs van 2 dagen uitgebreid met een voorafgaande e-learning module met een taakbelasting van 3 uur die naast het boek dient te worden bestudeerd en afgesloten wordt met een digitale toets.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!