MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Meerdaags
organisatie
Stichting ALSG
kosten
basistarief
€ 1545
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Spoed Eisende Hulp, Algemeen & overig, Gynaecologie, Zwangerschap & verloskunde
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
20
punten
locatie
ALSG Opleidingscentrum
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg
☎ +3113 5800 211
overig
11
Jan
2018
MOET providercourse
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Spoed Eisende Hulp', 'Algemeen & overig', 'Gynaecologie' of 'Zwangerschap & verloskunde'
Van aanbieder:
Stichting ALSG
In de omgeving:
Tilburg

Postdoctorale cursus voor alle artsen die belast zijn met de opvang van spoedeisende obstetrische geneeskunde. De cursus is verplicht voor de aios gynaecologie en aangemerkt als aanbevolen cursus voor gynaecologen en anesthesiologen met aandachtsgebied gyn/obst. Ook SEH artsen werkzaam op SEH hebben baat bij een dergelijke cursus.

Tevens wordt de mogelijkheid geboden aan maximaal 4 klinisch verloskundigen per cursus, om als auditor de volledige cursus bij te wonen; een tweetal praktische vaardigheidstations te oefenen; het theoretisch examen af te nemen, alsook te assisteren bij het praktisch examen van de artsen.

De VLE (e-learning) is onlosmakelijk verbonden met de 2-daagse face-to-face MOET providercourse. Cursisten dienen voorafgaand aan de MOET-cursus een e-learning module met een taakbelasting van 10 uur te doorlopen, welke wordt afgesloten met een digitale toets.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!