MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
VvAA groep b.v. / Opleidingen & Teamcoaching B.V.
kosten
basistarief
€ 4250
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Management, Effectiviteit en efficiency, Financiën
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
40
punten
locatie
Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
☎ +3130 6927 528
overig
06
Okt
2017
Bedrijfskunde in de zorg
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management', 'Effectiviteit en efficiency' of 'Financiën'
Van aanbieder:
VvAA groep b.v. / Opleidingen & Teamcoaching B.V.
In de omgeving:
Zeist

Bedrijfskunde is het vakgebied dat zich bezighoudt met de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Het jonge vakgebied maakt gebruik van inzichten uit andere disciplines zoals bedrijfseconomie, economie, psychologie en sociologie. Bovendien is het sterk op de praktijk gericht; veel inzichten worden ontleend aan de praktijk en aangewend om de strategie en organisatie van bedrijven en andere organisaties aan te passen. Bedrijfskunde houdt zich vooral bezig met inkoop, verkoop en marketing, kwaliteitszorg, ondernemingsfinanciering, management van bedrijfs-processen, personeelszaken en bedrijfsstrategie. Ook juridische, psychologische en technische processen in bedrijven komen aan bod.

Bedrijfskunde in de zorg?

Bedrijfskunde houdt zich vooral bezig met de relatie tussen de zorgconsumenten-markt en de zorgorganisatie. Doel is om de strategie van zorgbedrijven aan de marktontwikkeling aan te passen. Want er is veel aan de hand in de zorgmarkt en daarom is de vraag naar ontwikkeling van bedrijfskundige kennis en kunde van zorgprofessionals groot. Vandaar deze leergang Bedrijfskunde in de Zorg.

Deelnemers aan de nieuwe leergang Bedrijfskunde in de Zorg zijn zorgprofessionals die meer kennis, begrip en inzicht willen verwerven in de (complexe) bedrijfskundige samenhang van een zorgorganisatie. En eigen collega’s en medewerkers uit willen kunnen dagen door slimme vragen, alternatieven van oplossingen aan te reiken en aan te kunnen geven welke oplossingen en waarom de voorkeur verdienen. Tot slot leiderschap kunnen en willen vertonen (met name in kritische perioden) die elke organisatie door kan maken. Om hier richting aan te geven wordt gedurende de leergang aan een persoonlijk visiedocument over de ontwikkeling van de eigen organisatie gewerkt.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!