MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Universiteit Maastricht - O&O
kosten
basistarief
€ 250
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Opleiden en presenteren
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Maastricht UMC+
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht
☎ +3143 3876 543
overig
08
Nov
2017
Klinisch opleiden - Beoordelen op de Werkplek
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Opleiden en presenteren'
Van aanbieder:
Universiteit Maastricht - O&O
In de omgeving:
Maastricht

Tijdens deze training wordt interactief gewerkt in kleine groepen van minimaal zes en maximaal tien deelnemers. Er wordt gewerkt met wisselende werkvormen: informatieoverdracht, veel oefenen, leergesprekken en discussies met hulp van voorbeelden uit de directe beroepspraktijk (beeldmateriaal en schriftelijke casuïstiek).

De trainingen worden standaard verzorgd door twee trainers. Een trainer uit de directe klinische praktijk en een trainer vanuit onderwijskundige invalshoek. De training wordt op locatie uitgevoerd in een daarvoor gefaciliteerde omgeving.

Doelstelling:

  • Optimaliseren van de rol als beoordelaar in de klinische setting
  • Verwerven van inzichten in de uitgangspunten bij toetsen op de werkplek
  • Kennismaken en intensief oefenen met de beoordelinginstrumenten: Kort Klinisch Beoordelen (KKB), 360 graden feedback, portfolio en voortgangsgesprekken.

In de opbouw van het programma verdient het de voorkeur te starten met de tweedaagse training 'Klinisch opleiden - basisvaardigheden'

Doelgroep
- Een (heterogene) groep artsen in de rol van opleider van aios en of co-assistenten binnen een opleidingsziekenhuis of een specifieke groep artsen die in OOR-verband gaan trainen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!