MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
DAT Advies & Training
kosten
basistarief
€ 295
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Cardiologie
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Vergader- en Partyboerderij Champ'Aubert
Boterbloem 1
3972 SB Driebergen-Rijsenburg
☎ +3134 3514 233
overig
31
Okt
2018
Theoriecursus ergometrie
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Cardiologie'
Van aanbieder:
DAT Advies & Training
In de omgeving:
Driebergen-Rijsenburg

Theorie cursusdag over het inspannings ECG. Cursisten dienen te beschikken over het certificaat van de meerdaagse cursus van DAT, of een meer dan voldoende ECG-kennis. Aan de orde komen onderwerpen als de anamnese, indicatie/contra-indicatie, eisen aan testruimte en personeel, de uitnodiging aan en voorbereiding van de testpersoon en welke omstandigheden kunnen doen besluiten tot het voortijdig beëindigen van de test. Er worden ECG’s gebruikt ter interpretatie en ter ondersteuning van de diverse onderwerpen. Alle onderwerpen zijn, voor zover van toepassing, onderverdeeld in cliënten en patiënten. Na afloop ontvangen de cursisten een certificaat van actieve deelname.

De deelnemers leren wat de pluis/niet-pluis situatie is, zowel voor als tijdens de ergometrie. Zij herkennen significante wijzigingen in het ECG en kunnen daarop besluiten de inspanningstest voort te laten duren of te stoppen. Dit afhankelijk van de door hen gestelde protocollen passend bij de patiënt/cliënt.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!