MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
KNMG District Utrecht
kosten
basistarief
Gratis
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
ICT & eHealth
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
2
punten
locatie
Albert Schweitzer Ziekenhuis
Langeweg 336
3331 LZ Zwijndrecht
☎ +3178 6541 111
overig
14
Nov
2017
Nieuwe informatietechnologie en de veranderende arts-patiënt relatie
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'ICT & eHealth'
Van aanbieder:
KNMG District Utrecht
In de omgeving:
Zwijndrecht

Nieuwe digitale informatietechnologie en e-health bieden mogelijkheden om de gezondheidszorg te verbeteren, maar leveren ook vragen/onduidelijkheden op. Welke invloed hebben internet en social media op de zorgrelatie? Verandert de arts-patiëntrelatie door het gebruik van deze nieuwe digitale technologie? En wat betekent dit voor je rol als arts?

Opnemen van gesprekken door patiënten
- Patiënten mogen het gesprek met hun arts opnemen, hoe ga je hiermee om als arts? In oktober 2017 publiceerde de KNMG een handreiking die artsen handvatten geeft om het opnemen van gesprekken op een goede manier te integreren in de praktijk: zodat het de patiënt helpt, past bij de arts en de zorg verder helpt. In deze bijeenkomst bespreken wij deze handvatten met u.

De arts en online patiëntencontact
- Steeds vaker gebruiken artsen social media en andere web-based mogelijkheden zoals e-mail en WhatsApp, om met hun patiënten en collega’s te communiceren. Hoe benut je de kansen en hoe ga je hier zorgvuldig mee om? Graag gaan wij met u in gesprek hierover.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!