MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
kosten
basistarief
€ 373,77
leden
€ 373,77
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
ICT & eHealth
ICPC:
A
sponsoring
abbvie
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
Pakhuis De Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
☎ +3120 7884 440
overig
14
Nov
2017
E-Health Convention by Emerce & Skipr
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'ICT & eHealth'
Van aanbieder:
Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
In de omgeving:
Amsterdam

Wat zijn nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie, die de aanjagers zijn voor verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency (kostenbeheersing)? e-Health Convention is innovation in cure, care & technology. Een interactieve congresdag met in totaal zo’n 25 sessies van interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties.

In dit tijdsgewricht staat de gezondheidszorg voor grote uitdagingen: digitale innovaties, arbeidsmarktproblematiek, vergroting van de zorgvraag, doelstellingen van de overheid, onder druk staande budgetten en de veranderende houding van de patiënt. Wat zijn de actuele thema’s van e-Health in 2017, wat kunnen we van elkaar leren, wat van patiënten (patiënt included), wat zijn inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland en welke voor de zorg relevante nieuwe technologie gaat doorbreken?

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!