MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Balint Nederland - secretariaat
kosten
basistarief
€ 50
leden
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Algemeen & overig, Communicatietechniek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg
☎ +3134 6351 755
overig
11
Nov
2017
Intervisiedag Balintgroepbegeleiders
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Algemeen & overig' of 'Communicatietechniek'
Van aanbieder:
Balint Nederland - secretariaat
In de omgeving:
Soesterberg

De Balintmethode is een methode van begeleide intervisie die oorspronkelijk is toegepast in groepen huisartsen gericht op het verbeteren van de arts-patiëntcommunicatie. In veel landen wordt deze methode ook toegepast in de opleiding voor diverse beroepsgroepen zoals huisartsen, geneeskundestudenten, verpleegkundigen/nurse-practitioners en medisch specialisten.

De Balintgroepintervisie biedt goede mogelijkheden tot het versterken van de competenties
- professionaliteit,
- samenwerking en
- communicatie.

Op de intervisiedagen wordt naast het verdiepen van theoretische kennis over groepsintervisie ook de gelegenheid geboden ervaringen met de Balintbegeleidingsvorm door daadwerkelijk deelnemen aan Balint intervisie sessies uit te wisselen en feed back te krijgen. Het deelnemen aan Balint intervisiedagen telt - voor degenen die Balintbegeleider zijn of worden - mee voor het verkrijgen/verlengen van de licentie (vereniging Balint Nederland)voor het leiden van Balintgroepen.

Op deze dag is het thema, naast de Balint-methode: "Intervisie binnen het Ziekenhuis". Steeds vaker zijn er ook andere groepen die de Balint methode willen gebruiken voor intervisie. Deze dag zal worden gesproken over de mogelijkheden daarvan. Sprekers met ervaring in het begeleiden van supervisie in het ziekenhuis zullen hun mening geven.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!