MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Meerdaags
organisatie
Brainfeed
kosten
basistarief
€ 1295
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
(Levens)beschouwing, Effectiviteit en efficiency, Werk & privé
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
12
punten
locatie
Kasteel De Vanenburg
Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten
☎ +3134 1375 454
overig
08
Feb
2018
Tempus fugit, festina lente! Verlangen naar zeeën van tijd.
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'(Levens)beschouwing', 'Effectiviteit en efficiency' of 'Werk & privé'
Van aanbieder:
Brainfeed
In de omgeving:
Putten

Efficiënt omgaan met uw kostbare tijd
- Zou het niet heerlijk zijn als u eens tijd over had? Als dokter hebt u het druk! Uw patiënten moeten geholpen worden in een nooit aflatende stroom. De kwaliteitseisen worden steeds hoger met alle gevolgen van dien: eindeloze administratie, stapels vakliteratuur en uren tijdrovend overleg. Tempus fugit, maar als u nou eens zó efficiënt met uw tijd zou kunnen omgaan dat dat u niet meer hindert? Makkelijker gezegd dan gedaan... Totdat u ontdekt hoe ook ú "Festina lente!" ("Haast u langzaam!") kunt leren met de praktische tips en tools van Theo Bollerman en weer controle krijgt over uw kostbare tijd. 

Zeeën van tijd?
- In deze tweedaagse masterclass behandelt Theo Bollerman op zijn inspirerende wijze alle mogelijke manieren om het uitdijend heelal aan werkzaamheden te beteugelen zonder dat de kwaliteit van uw werk er onder lijdt. Of we het nu hebben over consultvoering, het lezen van vakliteratuur of over vergaderen. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan het optimaliseren van de balans tussen werk en privé. Die moet er immers voor zorgen dat u 'goed in uw vel' blijft zitten. U zult verbaasd staan over de onverwachte mogelijkheden en de zeeën van tijd die aan uw voeten liggen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!