MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Academie voor Medisch Specialisten
kosten
basistarief
€ 3695
leden
€ 3395
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Financiën
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
36
punten
locatie
Hotel Restaurant Oud London
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist
☎ +3134 3491 245
overig
21
Dec
2017
Leergang Ziekenhuisfinanciën
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Financiën'
Van aanbieder:
Academie voor Medisch Specialisten
In de omgeving:
Zeist

De leergang Ziekenhuisfinanciën geeft inzicht in de bedrijfseconomie van het ziekenhuis en de medische staf. Deze leergang wordt al zo’n 20 jaar lang gegeven en biedt een combinatie van onontbeerlijke basiskennis en inzicht in de meest actuele ontwikkelingen.

Hoe functioneert de financiële besturing van het ziekenhuis? En hoe doen we dat met ons MSB?

De leergang biedt een overzicht van de belangrijkste aspecten van de bedrijfseconomie van algemene en academische ziekenhuizen en GGZ. Enerzijds wordt uitgebreid stil gestaan bij de wijze, waarop de medisch specialistische zorg in ons land gefinancierd wordt. Anderzijds wordt diep ingegaan op de financiële besturing van ziekenhuizen en medische staf.

Het gaat er niet om dat u zelf een financieel specialist wordt, maar dat u er voldoende van weet om uw rol als medisch manager, afdelingshoofd, bestuurder van een MSB of medische staf, penningmeester van een maatschap, e.d. naar behoren te kunnen vervullen. Na afloop van deze cursus bent u een veel betere gesprekspartner voor de financiële specialisten in uw omgeving.

De cursus is interactief van karakter en sterk praktijkgericht. De actualiteit in de wet- en regelgeving komt zeer uitvoerig aan bod, mede aan de hand van praktische casussen, die ook door de deelnemers zelf kunnen worden ingebracht.

Doelgroep:
Medisch specialisten en overige leden van medische staven, die zich grondig willen verdiepen in de bedrijfseconomie van ziekenhuis en staf. Een must voor medisch managers, afdelingshoofden, bestuurders van MSB’s, medische staven of stafconventen en penningmeesters van maatschappen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!