MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Instituut Verantwoord Medicijngebruik
kosten
basistarief
€ 215
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Farmacologie
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
IVM - Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik
Churchilllaan 11
3527 GV Utrecht
☎ +3188 8800 400
overig
09
Jun
2017
Update Medicatiebeoordeling (2016/2017) SAH/SOFA
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Farmacologie'
Van aanbieder:
Instituut Verantwoord Medicijngebruik
In de omgeving:
Utrecht

De Update Medicatiebeoordeling is een jaarlijkse terugkomdag voor apothekers en apotheekhoudende huisartsen die de opleiding Medicatiebeoordeling gevolgd hebben. De Update bestaat uit een dag nascholing bij het IVM en een digitale herhaaltoets in CME-Online. Centraal staan de nieuwe ontwikkelingen in standaarden en richtlijnen. Daarnaast biedt de nascholingsdag ruim de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en casussen te analyseren.

Centraal tijdens de Update Medicatiebeoordeling 2016/2017 staan de nieuwe ontwikkelingen in de standaarden en richtlijnen die van belang zijn bij het uitvoeren van medicatiebeoordelingen. Daarnaast komen andere actuele thema's aan de orde zoals medicatiebeoordelingen in instellingen (met aandacht voor het psychofarmacabeleid) en de interpretatie van labwaarden. Met deze actuele kennis bent u in staat uw vaardigheden met betrekking tot medicatiebeoordeling nog verder aan te scherpen. En natuurlijk heeft u tijdens deze dag ruim de gelegenheid uw ervaringen uit te wisselen met uw collega’s en casussen te kraken.

De Update duurt een dag. Daarna maakt u de digitale herhaaltoets via uw abonnement op CME-Online. Ook kunt u in CME-Online enkele aanvullende e-learningcursussen volgen.

Na afloop van de Update Medicatiebeoordeling:

  • heeft u een direct bruikbaar overzicht van de recente wijzigingen in NHG-Standaarden en (eerstelijns) richtlijnen, onder andere op het terrein van leveraandoeningen, psychofarmaca en hartfalen.
  • kunt u labwaarden op het gebied van lever- en nierfunctie interpreteren en toepassen.
  • kunt u de nieuwe inzichten praktisch toepassen bij het uitvoeren van medicatiebeoordeling.
     
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!