MENU
Advertentie
Advertentie

Ruim 1.600 nascholingen voor Apotheekmedewerkers!

Bij ANVAPO vindt u werkelijk 'Alle Nascholingen Voor APOtheken'. Op anvapo.nl vindt u niet alleen alle nascholingen die voor de medewerkers van apothekers geaccrediteerd zijn in duidelijke overzichten maar ANVAPO biedt ook gedetailleerde informatie en uitgebreide zoekopties bij alle nascholingen.

Om gebruik te kunnen maken van de ANVAPO-website is een lidmaatschap niet nodig. Wel kan een gratis account heel praktisch zijn! Het is dan bijvoorbeeld ook mogelijk om voorkeuren op te slaan, kunt u vooraf onder meer een regio en specifieke onderwerpen selecteren zodat u altijd direct toegang hebt tot een voor u relevant overzicht en ziet u altijd de voor u persoonlijk geldende tarieven bij organisaties waar u bij bent aangesloten. Een account aanmaken kost slechts een minuutje en kan hier.

Kent u een nascholing die nog niet is opgenomen? Laat het ons weten en we passen het direct aan! Ook andere suggesties of vragen horen we graag. Alle reacties zijn welkom! Stuur een berichtje naar gwen.waldman@anvapo.nl of klik op de 'Suggesties' knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!