MENU
Advertentie
Advertentie

De ANVAPO-Update biedt de nieuwste nascholingsinformatie voor apothekers

Iedere geregistreerde gebruiker ontvangt per email de ANVAPO-Update. De Update kan door de gebruiker volledig op-maat worden ingericht. Deze nieuwsbrief geeft niet alleen een overzicht van alle nascholingen die recent aan de database zijn toegevoegd maar de gebruiker kan ook precies aangeven welke regio en welke onderwerpen moeten worden opgenomen. De verzendfrequentie kan naar keuze worden ingesteld op iedere week of om de week.

De Update bevat een compleet overzicht van alle nieuwe online nascholingen en alle recent toegevoegde nascholingen die op locatie voor apothekers worden georganiseerd. Als er nieuwe geaccrediteerde nascholingen zijn die op aanvraag kunnen plaatsvinden worden deze ook in de ANVAPO-Update opgenomen.

U kunt hier een gratis account aanmaken. Als u ingelogd bent kunt u hier op de Mijn Gegevens pagina aangeven over welke onderwerpen en/of over welke (regionale) bijeenkomsten u op de hoogte gehouden wenst te blijven.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!