MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
METS Center
kosten
basistarief
€ 395
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Opleiden en presenteren
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
METS Center
Rembrandtlaan 1
3723 BG Bilthoven
☎ +3130 7551 000
overig
24
Nov
2017
CRM voor instructeurs
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Opleiden en presenteren'
Van aanbieder:
METS Center
In de omgeving:
Bilthoven

Crisis Resource Management (CRM)staat voor niet-technische vaardigheden zoals effectieve communicatie, samenwerking en leiderschap. Het trainen van deze vaardigheden is cruciaal bij het reduceren van risico’s en bevordert veilige zorg aan patiënten.Tijdens dezetraining laten we je kennis maken met CRM en hoe je dit kan gebruikenin je rol als instructeur. Er wordt geen gebruik gemaakt van video- en geluidsopnamen. De training is gericht op scenario onderwijs waarbij je korte feedback geeft op CRM punten.

Terug op je eigen locatie kanje scenario’s doorlopen die betrekking hebben op situaties die je zelf ontwikkelt en die betrekking hebben op de dagelijkse praktijk. Je bent als instructeur in dezelfde praktijkruimte aanwezig als waar de scenario’s plaatsvinden.

Doel van de Crisis Resource Management training:

Aan het eind van de training ben je in staat om feedback te geven op niet-technische vaardigheden met behulp van de CRM principes.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!